Tentavecka...

I hate my life

Det snöar lite..

Sitter i sängen och ska aaaalldeles strax påbörja min hemtenta.. Snaaart så.

Lite svårt att fokusera ibland. Speciellt när jag hör höga skrap utanför fönstret, Nån snubbe som febrilt försöker få bort all snö på hela gatan. Mmm lycka till, mate, faller ner snöflingor stora som tamponger, men kör hårt.
Hemtenta ja... ska försöka kämpa på för att få ett VG, då har jag 50/50 G & VG. Något svårt att fokusera bara.
En stor svaghet jag har. Dålig grej att ha sin studio i lägenheten. Inte för att jag har mycket på G där, mest covers, mest på kul.
Och min jävla katt mjauar och ska komma in här. Blir galen på han. Får väl släppa in han.. Nisse e inte hemma ju ;)
Här har vi dem, mina fina Cornish Rex


24 hours

Dåså. Då har jag haft bloggen i ett dygn! Jag har redan dampat sådär sjutton gånger på att länkar inte ser ut som de ska att min header ser ut som en femåring gjort, att varje gång jag klickar i nåt så försvinner hela mitt inlägg!!! Det är typ tredje gången jag skriver detta nu!
Anyways..
Hur sjukt är det inte att min lillasyster Elvira skapar en blogg samma dag som jag, utan att vi ens snackat om det innan! Sjukt.
Lyckades lägga upp lite länkar i alla fall! Det är mina systrars bloggar, min Twitter och min MySpace. Ta och lyssna på min demo där. Se vad ni tycker! Har jag vad som krävs eller siktar jag mot stjärnorna som är omöjliga att nå?

Nåt ni bör veta

Innan vi börjar då.
Ni kanske bör veta lite mer om mig. Inget djupgående, lovar. Det kommer om jag får fler läsare... hur patetiskt är det inte att sitta och skriva djupa personliga saker till människor som inte läser. Kan man lika gärna skriva dagbok. Gör jag iof också men där står det lite väl privata grejer för att dela med sig av if ye know what Im saying..
Kay, gled ifrån ämnet lite där. Amanda heter jag. Blir 23 i Januari. Bott på Lidingö hela mitt liv. Bor nu i Fisksätra med min fästman, Nisse. Vi har varit tillsammans i fem år. Han är världens häftigaste!
Jag älskar UK/Ireland. Har varit där enormt mycket både med musiken och bara för att jag vill. Det är mest dit jag vill med min musik. Testade på X Factor-livet där bland annat... men det är en annan historia.
Hmm vad mer? Jo, kanske är värt att nämna att jag har en rätt sarkastisk humor. Inte ens Face to Face, IRL, live kan jag inte få folk att fatta att jag driver. Här om dagen på stan.
M: "Mmm, nämen skönt att det inte är så kallt ute"
F: "Va?! Det är ju skiiitkallt"
M: "...."
Ni fattar. Nu ska jag försöka värva lite förföljare. Sen ska jag get down to biuzznizz, man! x

Beem?

Ni undrar säkert.. vad är Beem? Jag heter inte Beem i efternamn. Amanda Berglund, där. Originellt va.
Nä.. Jag vet inte hur jag kom på Beem. Mitt artistnamn är egentligen bara Mandy, men nån jävel hade redan snott det bloggnamnet. Det är oftast nån när man ska skriva upp sig på Twitter, Share Your Rythm osv som tagit det. Så måste alltså skriva till nåt mer. Jag började väl fundera på Mandy B(erglund)? Mandy Bee bzzzz nä..
Sen kom Beem bara upp, ordet finns inte i engelskan, närmaste kommer beam (= strålknippe, stråle, strålkägla(wtf?))
=D How awesome is that!

Så körde på det. Heter MandyBeem på Twitter. Ta och följ mig där om ni inte redan gör det.

Okej, here we go...

Mina damer och herrar. Jag trodde aldrig jag skulle skapa en blogg...
Seriöst, vem fan vill sitta och läsa om vilken färg jag har på naglarna eller
vilken ny matta jag köpt.. Sen började jag fundera. "Man behöver ju inte skriva om sån skit!"
Jag fick faktiskt denna idé av en vän
(snarare någon som skällde på mig för att jag spammade Daniel Breitholtz på Twitter. Jag svarade på mitt något PMS'iga vis något om att 'stick inte ditt tryne i blöt, tack' Något sånt. Sen fick jag reda på att hon har jobbat deltid på det svenska Sony BMG-kontoret. Way to go Mandel.. Du och din stora trut! Hon mailade ändå) och gav mig en handfull tips om hur jag ska röra mig framåt)
Så här är jag. Med min egna lilla blogg där jag alltså ska skriva lite om mitt super-intressanta liv och den lilla touch som gör allt faktiskt värt att läsa, min strävan uppåt. För den strävan, ladies and gentlemen kommer aldrig ta slut. Säkert många som känner igen sig. Nöjd är ett ord jag inte ofta använder. Hur bra det än går, kan det alltid gå bättre. 'Något ohälsosamt' skulle antagligen min terapeft (om jag hade nån) bekymrat säga och vicka på huvet.
Jag ska ge detta en chans! Jag ska försöka. Det kanske blir kul.

RSS 2.0