Hej igen *flin*

OK... Man tror att veckan ska bli sjuuukt hektisk. Men efter fredagens jobbintervju och måndagens casting till en pluttroll i en reklamfilm ... nada. Diss... Så nu sitter jag bara med en hemtenta och fattar inte att jag har en dag extra på mig. Blir man då mer fokuserad? Nä
Dock har jag fått svar från Limerick University att jag blivit nominerad och måste svara snarast möjligt. Det är inte lite förvirrande. Vi flyttar på fredag och vår älskade lägenhet blir bara tommare och tommare...
Dock slutar aldrig hamrandet, alltid är det nåt som ska spikas fast i denna jävla byggnad. En byggställning för renovering av alla Ålgatans balkonger har satts upp utanför fönstret.
Såg en snubbe gå förbi fyra våningar upp. Tur för han att jag hade kläder på mig !! Kanske är skönt att flytta.
Sen blir jag signad med Music Star i Frankrike/London i Mars. Riktiga goingar som vill sprida min musik !!! Inte varje dag man får ett sånt erbjudande. Det är antingen "du ser för svensk ut vi måste styla om dig på riktigt", eller "oh, you can change in front of me, you'll have to do it a lot of times in the future" eller "Mandy, fan vad tråkigt namn, Stella får det bli". Och aldrig ens eget material. Men nu. Hoppas vid Gud att det går vägen.
Dock får jag avsluta min streaming på Ubetoo .. igen =P De börjar lacka på mig där borta nu. Ha ha!!
Jag ska bli bättre på att uppa !!
Jag har hört att folk diggar när man har bilder med i inläggen så ska skicka med en från en underbar kväll i lördags då vi firade lillsyrrans hemkomst från 5 månader i Indien. Detta speglar oss ganska bra.
x

Dilemma

Hej !!
Kan ni också ha det så att om man får för mycket i skallen att reda ut, gör den revolt och stänger av hela systemet?
Det hände mig.
Ska snart flytta till Svedmyra tillsammans med Nisse, i alla fall tills han drar och pluggar nånstans som inte är Stockholm. Har nytt jobb på gång som bokningsassistent för ett upplevelseföretag. Skitintressant och tror att det komemr bli kanon. Dock är det två dagar i veckan. Vilket jag bör hinna, men om..? Naahhh.
Plus att Ubetoo som jag är medlem hos, (ett musikbolag, kan man säga, som lägger ut artister de tycker om och producerar dem) ville lägga ut mig på Spotify & iTunes etc vilket är kanon. Men de gör det ju med 100 andra på samma gång, så man känner sig inte direkt speciell ..
Samtidigt har jag haft kontakt med Sweden Songs, även dem ett bolag, eller snarare ett förlag som lite A&R-aktigt letar upp artister och gör lite samma som Ubetoo.
Gissa om jag längtat efter att hamna på Spotify !! Men självklart kommer ju dessa två bolag samtidigt och ska hjälpa en. Dock slår de ut varandra och jag måste välja en. Vad tycker ni?
xx

Snart ute på Spotify !!!

YO !!!
Ligger snart ute på Spotify & iTunes via Ubetoo. Digitalt är det det bästa sättet att spridas.
Se till att lägga till mina låtar på listan och skicka runt !!! xxxx

RSS 2.0