Aj...

TJA!!
Då var det dags igen. Kan inte göra mycket annat än att ligga i sängen med lap topen i knät. Min kropp gör ont.. nåt så in i h*vete..!
Why? Skivstångspass..!! Curse tha damn thing !!! Dagen efter l'e pass, har jag och Nissen vår "dag". Och vi tänker att "JA, kolla in utställningen om livet i Antarktis på Naturhistoriska".. Byggnaden med FLEST trappor i världen.
Smart! Men det är vi. Rätt plats, rätt tillfälle, rätt attityd. neh.
Nisse febrig och jag stel som en pinne drar vi oss igenom "dagen" med kanonléenden, äkta faktiskt. Var en grym dag. Avslutade den på Dragon House och famlade oss jävligt lättade hem till ön där vi kollapsade på sängen och lyssnade igenom ett till avsnitt av Sagan om Ringen, ljudbok. *Nördigt* jag vet ;) STOLT nörd.
Skrivit upp mig på fem auditions och får höra om tid och plats snart. Två jag verkligen vill till. Men vill på alla, måste ju öva upp skillsen igen. Var ett tag sen. Bara man inte måste dansa...
Nä.. så jag ligger här med Keso, heeelt själv. Hemma hos päronen. Halvt förlamad. Saknar mina systrar. En i Afrika och en i Indien.. kom HEM nu era jävlar !! Känner mej så eenzamm.
Får pussa mer på katten. Bye!

Moulin Rouge

Just sett den bästa filmen någonsin för typ 23763439184'e gången. Moulin Rouge.
Den går igenom själens alla känslor. Humor, kärlek, drama, tårar... you name it.
En film regisserad av Baz Luhrmann som handlar om en ung författare som kommer från London
och hamnar i den bohemiska revolutionen i slutet av 1800-talets Paris vid Moulin Rouge och
träffar kurtisanen Satine. Det är en otrolig musikal som, om du inte sett den, ska se!
Den går igenom musik från de allra bästa! Queen, Madonna, Kiss, Elton John, Nirvana, Whitney Houston,
The Crusaders, The Police, David Bowie, Marilyn Monroe...
Underbar film!!!!

Firande på Underbara Bar

Hej,

Längesen jag uppade. Är sämre på detta än vad jag trodde. Har väntat på att jag ska köpa en kamera, så nu blir det nog lättare att finna inspiration ;P Så ligger här, börjar tolv, men vaknade av en fucking jävla borr (de ska bygga om hissen fram till den fjärde, så kommer inte få sova ut på 11 dagar). Det är sjukt hur man kan få så mycket hat i sig pga ett ljud. Men men, har proppat in iPoden och lyssnar på lite lugnande musik för att överrösta skiten. Ska skriva detta, sen tänkte jag nog fly till skolan. Sen flyttar jag nog till Lidingö ett tag.

Jag fyllde 23 den 18e och har firat det på många sätt. Familjemiddag söndagen innan, på själva dagen med ankmiddag och nu i lördags. Samma dag hade jag köpt min efterlängtade kamera, så nu jävlar kommer det bilder från i lördags :D

Dan efter...... ;P

Dåså. Annars då. Ny kurs börjar idag. Börjat gymma på riktigt. Har trackat två producenter om platsen som den dom söker till en storsatsning på ny artist. Mer om det snart. Nu har borrandet slutat lite *knock on wood* Kanske kan denna huvudvärk släppa så småningom.

 


Nya tunnelbanor...

Påväg hem från skolan idag gick jag på tuben på Mariatorget och kommer in i London!!
FFs, nu har SL kommit med en "ny" design som ska gynna platsen på tågen mer. Det ser exakt ut som
designen i London. Fick mig att längta tillbaka.. Får åka dit snart.

We Will Rock You

Sådära, nu har vi sett musikalen We Will Rock You på Cirkus. Drog på mig pumpsen, skinnjacka och tuperat hår samt massa kajal. Hade jag haft en kamera hade jag visat.. Jävligt bra platser. Jävligt bra låtar. Jävligt bra sångare. Värdelös plot. Själva tanken är okej; att GaGa-tiden är över oss och allt laddas ned och den riktiga Rock'n Roll'en försvunnit och nu ska det ges sig ut på jakt efter de heliga skrifterna (rocksångtexter) och fightas med Killer Queen..
.....................
Jo. Det var grymt bra. Men lite "kom igen allihop. nu.. nu KÖR vi, hurra" - för min smak. Men som sagt, låtarna och sångrösterna fick mig ändå att smälta. Speciellt huvudrollen Bruno Mitsogiannis hade en grym röst som fick en att rysa rätt igenom. Visst hade alla andra kanon-röster, men ingen som grabbade tag i en.
Musikalen får en tvåa av mig, av fem möjliga.

We Will Rock You

Ska städa och vädra lägenheten eftersom tjejerna kommer över imorgon för snöbollskrig, pulka och bullbak. Måste det ju se lite fräsch ut..
Ska iväg på We Will Rock You sen på Cirkus. Parkett rad 6. Får se vad vi tycker. Berättar mer senare.
Väl mött, ha en bra fredag.

The Notebook

*snörvel*

Ny Layout

I mörkret har jag skapat en ny Layout på min MySpace-sida. Fräschat upp sidan och lagt in lite bilder. Ta er en titt!
Nu ska jag lämna det CD, pappers, hörlurar, ipren - nedstökade skrivbordet och lämna kylan i studion.
Nisse har kommit hem med pizza och håller nu på göra juice till stackars mig. Vi ska kolla på en svensk mini serie som kallas "Upp till kamp" och handlar om fyra ungdomars liv i Götet under 1965-1976. Teman som tas upp är vänsterrörelsen, varvsnedläggning, socialdemokratisk övervakning av vänstersympatisörer, narkotikaproblem och musiken under perioden. Låter väl kanonkul..! Vi hörs. Keep updated. JÖken

Dan efter....................

Klockan är halv tre.. I don't feel good.


Nattskriv

HÄJ!!
Ni har vi kört lill-lördag, med all rätt eftersom det är ledigt imorgon. HELL YEH!!!
Något småfull just nu men skriver ändå.
Var ute med mina 4 bästa vänner på Underbar. Libanesisk restaurang på Drottninggatan. Gå dit.
Börnie, min kära Börnie meddelande att hon gett demon till en vän till henne som jobbar på BMG London. Att min jävla demo skulle hamna där kunde jag inte ens drömma om. Hade inte den vännen tyckt jag faktiskt var bra, hade demon inte gått vidare till kontoret. Smickrande i sig. Nu är det bara att krossa fingrarna och jobba vidare.
Vi drog i alla fall till Kvarnen och drack vin, snackade djupt och "dansade" tills vi drog vidare till Grodan i typ trekvart tills det stängde (VÄRT).
Sen vart det hemgång till Börnies karl och pasta med chili YUMMM!!!!!!!
Och sen lift hem av MIN karl till Fiskis där han serverade nypressad apelsin och äppeljuice. Hade idag inköpt en juice-centrifug som typ kan mosa sten till saft. Och inget fruktkött vilket Mandy diggar.
Nästkommande äventyr blir en tripp till Adam Alsing *flin*. Mer om det senare.
NATTI

*stön*

Var och såg Narnia igår. Satt BOKSTAVLIGEN och stönade mig igenom filmen!!

Nytt år.. weey

HEJ!
Jag vet, har vart skitdålig på att skriva, men lite svårt när man vet att det typ är fem pers om dan som tittar varav tre är min familj som jag tvingat gå in *flin*
Det är som en ond cirkel. Orkar inte uppa när ingen läser men uppar jag inte, kommer inga och läser. DAMN.
Så jag gav mig själv ett nyårs-löfte, att faktiskt vara lite mer aktiv. Inte bara i skrivandet. Och NEJ jag ska inte köpa ett årskort på Friskis jag använder tre ggr. Nä, jag menar självklart skälet till att jag startade denna lilla blogg.
Berätta lite om livet som sångare och kampen in i den stora branchen. Jag har som sagt en demo klar men inte känt nån vidare energi att ge mig ut där once again och trampas ned tills jag blodig och hulkande kommer tillbaka till tryggheten.
Men nu jävlar. Nu har jag faktiskt bra material. Och lite mer skinn på näsan, lite mer hårdhudad. Lite äldre... hrmm.
JA jag blir 23 den 18e. Skitålder egentligen. För liten för att tas på allvar men för stor för att folk ska se snett på en när man lägger sig ned o gallskriker för att saker inte blir som man vill. Man är varken vuxen eller barn.
Men jag lovar att hädanefter uppdatera lite roligare grejer. Mitt nyårslöfte till dig. HEJ!

RSS 2.0