Sueño de leer

Morrn morrn.

Drömt så där intensivt nu igen. Har märkt att det händer enbart när Nisse väcker mig när han går och när jag sen somnar om.

Först skulle vi åka till nåt arabiskt land, gissningsvis på nån studentresa. Min bästa kompis Anna var med. Hon hade med sig sin nyfödda bebis (i drömmen) som började gråta på tågstationen (jävligt liten station). Då plötsligt fick jag en enorm känsla av att jag också fött barn, men typ aldrig umgicks med det. Kändes inget bra alls.

När bussen kom (till tågstationen =P) skulle den åka i två omgångar och vi (nu var Tillan med också) kom på först. Anna och Matilda satte sig vid fönstret i varsin stol, det fanns bara en i taget längs väggen. Jag dock hittade ingen och försökte leta men fanns bara typ halva stolar intryckta i väggen. Till sist fann jag en mitt framför Matilda i form av en jättemysig fåtölj.

-Tänk att du inte såg den. sa Tillan när jag satte mig.

Plötligt dock var jag .. någonstans. Med en massa konstigt folk. Antagligen hade vi kommit till detta arabland, men nu fanns inte mina vänner jag kände kvar utan nu en massa folk jag inte kände, men som tydligen betydde jävligt mycket för mig. Här hade alla en slags daimon som i Guldkompassen. Typ som ett litet djur som följer med en. Min var dock inget djur, det var en slags gul Stitsch. Här är en gullig variant av den =P

Dock, så skulle alla någonstans. Där vi var menade att åka, med våra daimons. Alla till samma plats. Jag hade tyvärr hittat en del underligt med mig själv. Jag kunde trolla. T ex när en sko attackerade en vän till mig och ströp honom med skosnörena skrek jag nåt obegripligt och skon blev normal igen. Folk blev oroliga att jag skulle brännas på bål. Men jag sa att det var längesen man gjorde så mot häxor.

Dock utvecklade jag ett nytt språk, jag tror det var Spanska eller Portugisiska (antar att det var för att jag satt i typ en timma igår och försökte översätta Star Music's - mitt eventuella skivbolag - spanska hemsida).

Det gjorde i alla fall att jag var tvungen att lämna min grupp eftersom jag var menad antagligen där alla talade Spanska och hanterade magi. Det kom någon jag aldrig såg ansiktet på och skulle hämta mig i vårt kollektiv.

Det var en hemsk känsla då jag inte ville lämna dem för att aldrig se dem igen så jag grät och bönade och bad om att få krama dem hejdå, speciellt en person av nån anledning, men nej. Så jag grät.

Men när vi var i hallen påväg ut hade min daimon förvandlats till en sjukt vacker smidig katt i silverfärg. Då jag såg den antog jag att detta nog var rätt. Så vi gick till tåget.

 

 

Happ. Det var min dröm. Ligger här och är fortfarande rätt överväldigad över den. Tror ni att ni kan tyda den? Kommentera.

Tänkte dra ut och gå nu. En mil blir nog bra. Måste röra på mig. Dessutom ska det typ bli 11° idag så.. jejj !!

 Kommentarer
Postat av: Victoria

Är lite dålig på drömtydning, hehe. Men det var fullmåne igår, så det kanske beror lite på det också! ;)

2011-03-22 @ 10:25:18
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

alla kanske skulle vara påväg till Mecca ?=) Ett tecken ! vill du läsa en svensk översättning av koranen ? länken finns på min blogg <3 kram <3 drömmen kom nog från Allah <3 kram <3

2011-03-22 @ 14:41:51
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: Amanda

Oj vilken konstig dröm :P

2011-03-22 @ 14:52:41
URL: http://xmisssunshine.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- är inte bra på sådant!

2011-03-22 @ 16:43:33
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Sara

Sorry ^^

2011-03-22 @ 16:45:08
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Miss SunShine

SV: Tack Tack!! =)

2011-03-22 @ 17:25:21
URL: http://xmisssunshine.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

allt bra?

vore gulligt om du kunde rösta på min son Dennis bild i en tävling här kraaam

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41529

2011-03-22 @ 18:57:14
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

allt bra?

vore gulligt om du kunde rösta på min son Dennis bild i en tävling här kraaam

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41529

2011-03-22 @ 18:58:05
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alla söker något, egentligen samma sak, och vi bygger små medhjälpare, husdjur eller delar av oss själva för att hitta dit. Men vägen är överkrokig, ingen stig går dit man tror och allting kantas av besvikelser och misstag som försöker sänka oss. Men vi kan lära oss, utvecklas och gå vidare - nya erfarenheter och nya sätt att se ger oss en till chans att hitta det där vi söker.2011-03-22 @ 23:05:58

Lämna en tanke:

Vad heter du?:
Här ofta?

Din email (bara för mig):

Webadress så jag kan hälsa på:

Skriv något så blir Mandy glad !!:

Trackback
RSS 2.0