Once again ..

.. I'm back.
Jeez, har ärligt talat prioriterat bort bloggandet, men känner att jag vill låta er delta igen.

Herregud !! Det har hänt en del må jag säga.
For tillbaka till London (yet again) för att träffa det nya lilla skivbolaget Adixtion Music


Man, jag skulle vilja berätta länge och väl om det, men det skulle bara tråka ut er. Åkte dit med en vän denna gång, trött på att resa själv haha, for tiiiiiidigt på torsdagen den 26e Jan och åkte direkt till kontoret, kom fram vid 11:00 lokal tid och var helt förstörda. Fick i alla fall bo hos en av de på bolaget. Vi gick ut med killarna från bolaget på kvällen (fyra helt olika individer) för att lära känna varandra och för de att 'visa upp mig' så att säga för lite folk. Många viktiga personer jag inte hade en aning om vilka det var.

Japp, det vart ändå rätt mycket vin, även fast jag inte ville bli full liksom. Dagen efter var vi i alla fall helt knackered, jag och Anna i alla fall. Jag skulle masa mig ned till kontoret igen för att snacka med dem på riktigt.
Jag hade förberett lite hur jag skulle försvara mig om det kom frågor jag visste kunde komma. Men de kom inte.

Det bestämdes att jag skulle hem ock avsluta min praktik vid Djurens Rätt och under tiden skapa fler låtar (just nu har jag typ åtta vilket bara räcker till ett 25 mins set) tills jag flyttar till London i Maj/Juni.
Så, klappat och klart gick vi ut med Mark igen på kvällen, för ett glas öl typ, tänkte vi, men det vart sent än en gång !! Plus att jag fick reda på att Anna tydligen stått ute och rökt med Lee Ryan dagen innan, enda gången jag kickar mig själv för att jag inte är rökare .. Jag som älskade Blue som tonåring :P

Nu i alla fall gott folk, är jag hemma igen och har inlett samarbete med några låtskrivare för att få ihop fler låtar till i sommar. Ska verkligen vara mer uppdaterande nu. För nu händer det faktiskt saker hela tiden. Roligare att blogga då ;P
Cheers

Kommentarer

Lämna en tanke:

Vad heter du?:
Här ofta?

Din email (bara för mig):

Webadress så jag kan hälsa på:

Skriv något så blir Mandy glad !!:

Trackback
RSS 2.0