TGIF

Mycket plugg den här veckan. Vi hade seminarium idag så har legat i med gruppen rätt ordentligt. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på lite Jeff Dunham och pratar med min nyfunne irländska polare Sean Byrne. Han har tvingat med mig till Cardiff så nu ska vi köa till X Factor nästa helg. Jag förstår inte varför jag ska ge mig in i detta igen. Men jag tror, eller jag vet att i jämförelse med förra året har jag mycket mer perspektiv, inga jävla askmoln (vill ni att jag berättar om förra året, säg till så skriver jag ihop en kortfattad version av äventyret förra året. Rätt kul historia), har fler saker på gång.
Förra året var det mer: detta är min stora chans, jag måste klara det.
Tänker man så, klarar man det oftast inte. Man måste ha lite distans. Och det har jag fått nu. Så jag ska dra dit. Ha kul. Ge mitt allt och se hur långt jag kommer. Förra året kom jag tre steg innan nerverna tog över. Kanske fler i år? Who knows?
Anyway. Fick nytt ett email från Eddy på Star Music, skivbolaget, där han skrev "Hi Mandy, we are waiting for some documents for distribution from Paris and represenation of artists from Brazil and Europe, when that's done we'll send a contract to you. Wait a few days". Får se hur det kontraktet ser ut innan jag blir förväntansfull. Hopp har jag dock redan. Hopp om att detta faktiskt kanske är the opening.
Hoppet är det sista som lämnar människan eller vad säger man? x

Kommentarer
Postat av: S O F I A ♥/ http://veys.blogg.se

Galet snygg blogg du har lyckats fixa ihop!

Vad ska du göra ikväll då? :D

Kram / http://veys.blogg.se

2011-03-25 @ 17:04:33
URL: http://veys.blogg.se/
Postat av: S O F I A ♥/ http://veys.blogg.se

SVAR: Va härligt! Ska ut med ett par kompisar, annars inga stora planer! :)

2011-03-25 @ 17:10:24
URL: http://veys.blogg.se/

Lämna en tanke:

Vad heter du?:
Här ofta?

Din email (bara för mig):

Webadress så jag kan hälsa på:

Skriv något så blir Mandy glad !!:

Trackback
RSS 2.0