Lördag

Borrn Borrn.. (morrn morrn).


Yeah, istället för att ligga hemma med huvet under en handduk över ångande vatten och en Alvedon drar sig Mandy ut i vårsolen. Dumt, men fan värt det !!! Åkte in och träffade Lelle (efter att ha haffat den bedårande klänningen från Concious Collection!! Kommer bli en pingla i sommar :DAaanyway. Köpte sushi och öl och satte oss i en park!När vi nästan var klara med första ölen kom det förbi en polis och bad oss slänga den. Självklart gör vi det, men öppnar en ny lika fort när hon gått =P Dock typ fem minuter innan vi skulle gå ser vi polisen komma tillbaka. Mandy blir så nojig att hon slänger hela påsen (som vi hade våra öppnade öl i ... + Lelles oöppnade). Men får bjuda henne på en senare. Solen var enormt skön men vi fick lov att lämna för att kissa på Burger King och sen dra oss mot Södra Station där vi mötte Anna påväg till Sumpan för att se pappa spela igen :D

Totte (sångaren) var hur go som helst. Jag & Tillan är typ på varenda spelning de har och han gick upp i pausen och ropade på oss och körde vår favoritlåt "Can't help falling in love with you". Aaww !!
I alla fall. Sen efter spelningen bar det in mot Söder och hälsa på Niklas som är hemma från London ett tag.

Sisses


Men nu är jag fortfarande brakförkyld och allmänt seg. Drog till Lidingö efter för vårmys och grill ikväll. Anna kommer nog förbi sen och hänger lite. Blir nog en bra lördag iaf =)

Btw, bloggfenomenet Perez Hilton har uppmärksammat en Ubetoo-artist Beldina
"This is the shit!!!!!!!! OBSESSED!!!!!! You MUST check out Here We Go by Swedish singer Beldina! It's like MGMT's Electric Feel meets old school Janet. In other words, it's fucking amazing!!! We love those Swedes!!!!"

Lite avis, men grymt kul för henne, nu tar hennes karriär ett rejält avstamp. Hon har fan en grym röst. Se om ni hittar henne på http://www.ubetoo.com/beldina

Själv sitter man fortfarande och väntar på svar som aldrig kommer.
Peace out home dog
Kommentarer
Postat av: Linnea

sv: vet faktiskt inte om det kommer komma ngn påfyllning, känns som att allt kommer vara mkt dyrare på tradera:/ Har du fått tag i ngt från kollektionen??Åh vad gott med sushi :) mysigt det ser ut!

2011-04-16 @ 15:40:00
URL: http://linnea.spotlife.se
Postat av: CJ

Sushi, yum!

2011-04-24 @ 11:03:10
URL: http://cjs.blogg.se/

Lämna en tanke:

Vad heter du?:
Här ofta?

Din email (bara för mig):

Webadress så jag kan hälsa på:

Skriv något så blir Mandy glad !!:

Trackback
RSS 2.0